Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2800g4024kcal448g0g249.2g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g201g574kcal5.4g106.4g14g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton933g1493kcal74.7g37.3g121.3g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7896g12182kcal1056.2g287.4g769g0g
Valittu annoskoko3948g6091kcal528.1g143.7g384.5g0g
Annoskoko puolitettuna1974g3046kcal264.1g71.9g192.3g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484