Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)1635g1815kcal201.1g31.1g96.5g13.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 818g619kcal15.3g126.1g1.6g8.2g
Porkkana, keitetty, suolaa 327g109kcal2.1g18.5g0.7g8.5g
Lanttu 467g135kcal4.7g21.5g1.4g8.4g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Vesi, vesijohtovesi 467g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7896g5482kcal452.4g416.8g201.4g84.4g
Valittu annoskoko3948g2741kcal226.2g208.4g100.7g42.2g
Annoskoko puolitettuna1974g1371kcal113.1g104.2g50.4g21.1g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201