Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 93g825kcal0g0g93.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 233g531kcal11.8g40.9g32.9g13.5g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 233g463kcal3.2g4.2g46.7g10.3g
Sokeri 56g227kcal0g55.9g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g51g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1540g5284kcal156.9g1078g18.5g53.9g
Kauralese 233g840kcal42g106.4g18g40.8g
Vehnälese 93g213kcal12.4g14.4g4.2g35g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7896g16765kcal452.6g2599.6g427.2g307g
Valittu annoskoko3948g8383kcal226.3g1299.8g213.6g153.5g
Annoskoko puolitettuna1974g4191kcal113.2g649.9g106.8g76.8g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369