Possupasta, kookoskerma-limetti

Suikaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja kuullota öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes pintaan nousee ruskeita täpliä.

Siirrä kesäkurpitsat sivuun odottamaan.

Ruskista possunsuikaleet kuumalla lämmöllä (kuumalla siksi, ettei liha jää harmaaksi köntsäksi, vaan ruskistuu kunnolla - älä myöskään töki lihoja koko ajan vaan anna niiden pörpöttää rauhassa pannulla).

Valuta papusekoitus ja lisää kypsän lihan joukkoon, anna kypsyä vähän aikaa.

Lisää kesäkurpitsat takaisin, lisää kookoskerma ja limetinmehu (onnistuu mainiosti esim tuoreesta limestä, halkaise kahtia ja purista mehu).

Anna hautua jonkun aikaa ja mausta esim suolalla, chilillä, mustapippurilla.

Samaan aikaan kun kastike kypsyy, keittele mieleistäsi pastaa (kattilan voi laittaa päälle esim siinä vaiheessa kun lisäät kookoskerman, niin pasta ehtii kypsyä sopivasti) ja sekoita pasta lopuksi kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1200g1920kcal228g0g108g0g
Kesäkurpitsa, tuore1155g196kcal6.9g28.9g4.6g8.1g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Kookoskerma, Wok´n Roll600g1350kcal13.2g18g138g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g240g115kcal0.2g28.8g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g690g656kcal48.3g103.5g6.9g55.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7896g9323kcal596g364.2g605.6g127.4g
Valittu annoskoko3948g4662kcal298g182.1g302.8g63.7g
Annoskoko puolitettuna1974g2331kcal149g91.1g151.4g31.9g
Arvot/100g100g118kcal7.5g4.6g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87735