Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g60g360kcal12.6g4g32.4g0g
Kookoshiutale 20g132kcal1.6g1.3g12.9g3.3g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)75g540kcal0.1g0.1g60g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g50g29kcal4.5g2.5g0.1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)50g63kcal1.7g1.9g5g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g15g57kcal0.2g14.1g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Raparperi 90g30kcal0.6g4.9g0.1g1.3g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten2.5g8.2kcal0.6g1.1g0.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana790g2533kcal51.6g61.8g228.2g9.8g
Valittu annoskoko395g1266kcal25.8g30.9g114.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna198g633kcal12.9g15.5g57.1g2.5g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904