Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g63g22kcal0.6g4.1g0.3g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g50g45kcal2.3g8.3g0.4g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g50g45kcal3g7.5g0.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow50g13kcal0.5g2.4g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana791g419kcal32g45.2g12g0.2g
Valittu annoskoko395g209kcal16g22.6g6g0.1g
Annoskoko puolitettuna198g105kcal8g11.3g3g0.1g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190151