Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 28g91kcal2.9g16.8g0.6g2.7g
Vehnäjauho, sunnuntai82g286kcal9.8g58.1g1.7g2.5g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)50g186kcal7g27.7g4g5.5g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 43g174kcal0g42.7g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g121g101kcal1.3g22.1g0.5g2.2g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g50g372kcal0g0g41.3g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana790g2439kcal42.6g338.6g96.2g25.8g
Valittu annoskoko395g1219kcal21.3g169.3g48.1g12.9g
Annoskoko puolitettuna198g610kcal10.7g84.7g24.1g6.5g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.8g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099