Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g83g308kcal4.9g29.1g19.1g1.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g166g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g78g211kcal14g1.6g16.4g0g
Hunaja 4.2g14kcal0g3.4g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma42g50kcal1.3g1.9g4.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana790g1307kcal49.4g88.2g83.8g9.2g
Valittu annoskoko395g654kcal24.7g44.1g41.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna198g327kcal12.4g22.1g21g2.3g
Arvot/100g100g165kcal6.3g11.2g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158