BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g123g124kcal3.7g17.2g4.5g1.1g
Sipuli (kuorittu)24g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Chili paprika punainen6.6g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha131g218kcal24.9g0g13.1g0g
Rypsiöljy 22g194kcal0g0g21.9g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g47g56kcal1.6g1.7g4.7g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana791g1210kcal61.8g42.6g88.4g3.2g
Valittu annoskoko395g605kcal30.9g21.3g44.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna198g303kcal15.5g10.7g22.1g0.8g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537