Jouluinen juustokakku

Murskaa piparkakut pieneksi.

Sulata voi ja sekoita piparkakkumurun joukkoon.

Peitä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja levitä voi-piparkakkuseos vuoan pohjalle tasaisesti.

Valmista täyte: Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa Flora Vispi, sekoita joukkoon tuorejuusto, omena-päärynäsoseet sokeria 1dl, vanilliinisokeri, kanelia 1tl ja sekoita tasaiseksi.

Sulata 6kpl liivatteita pienessä tilkassa kuumaa vettä ja sekoita tasaisena nauhana täytteen joukkoon.

Kaada vuokaan ja anna hyytyä yön yli jääkaapissa.

Seuraavana päivänä tee kiille: Laita 3kpl liivatteita likoamaan kylmään veteen.

Raasta omenat.

Sekoita kattilassa vesi, 0,5dl sokeria ja 1tl kanelia.

Kuumenna koko ajan sekoittaen ja anna kiehahtaa.

Ota pois levyltä ja lisää sitruunan mehu, omenaraaste ja liivatteet.

Sekoita.

Kaada varovasti vuokaan täytteen päälle ja anna hyytyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Talvikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Piparkakku Annas39g189kcal2.4g27.1g7.9g1g
Voi 16g119kcal0.2g0.1g13.3g0g
Flora vispi 20%55g120kcal1.6g2.7g10.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton44g70kcal3.5g1.7g5.7g0g
Päärynää ja omenaa soseena, 125g (Nestle bona)66g30kcal0.3g7.9g0.1g1g
Sokeri 28g113kcal0g27.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.2g8.7kcal0g2.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.2g8kcal0.1g1.7g0.1g0g
Liivate 10g34kcal8.4g0g0g0g
Omena, Golden delicious 200g87g32kcal0.2g7.2g0g1.3g
Sitruunamehu, laimentamaton2.7g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana791g1447kcal33.4g156.8g76g6.6g
Valittu annoskoko396g724kcal16.7g78.4g38g3.3g
Annoskoko puolitettuna198g362kcal8.4g39.2g19g1.7g
Arvot/100g100g183kcal4.2g19.8g9.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206278