Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g146g88kcal2.2g19g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Naudanpaisti 117g130kcal25.3g0g3g0g
Kasvisliemikuutio 3.2g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana791g550kcal56.8g43.2g16.2g4g
Valittu annoskoko396g275kcal28.4g21.6g8.1g2g
Annoskoko puolitettuna198g138kcal14.2g10.8g4.1g1g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393