Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 149g538kcal12.1g117.4g0.8g2.5g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)81g105kcal8.1g2.4g7.3g0.4g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]81g97kcal9.7g1.6g5.7g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow81g81kcal5.7g2.4g5.7g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g4.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana791g1643kcal71.2g247.6g39g5.8g
Valittu annoskoko395g821kcal35.6g123.8g19.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna198g411kcal17.8g61.9g9.8g1.5g
Arvot/100g100g208kcal9g31.3g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689