Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 175g356kcal31.3g0g25.9g0g
Linssi, punainen, Go Green87g284kcal21g42.8g0.9g10.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g85g24kcal0.5g5.1g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.4g11kcal0.6g0.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana791g1374kcal108g101g55.8g26.6g
Valittu annoskoko396g687kcal54g50.5g27.9g13.3g
Annoskoko puolitettuna198g344kcal27g25.3g14g6.7g
Arvot/100g100g174kcal13.7g12.8g7.1g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122