Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g88g149kcal17.5g0g8.7g0g
Kesäkurpitsa153g26kcal0.6g3.8g0.9g1.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 44g121kcal0.9g1.3g12.2g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g22g66kcal5.7g0.4g4.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g83g17kcal0.5g3.2g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana791g769kcal50.4g17.4g54.6g4.6g
Valittu annoskoko396g384kcal25.2g8.7g27.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna198g192kcal12.6g4.4g13.7g1.2g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464186