Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty247g346kcal12.8g69.1g1.7g8.4g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g41g37kcal0.3g7.8g0.5g0g
Paprikasalaatti, Pirkka41g12kcal0.4g2.7g0g0g
Tonnikala öljyssä 29g55kcal7.8g0g2.6g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g37g30kcal1g1.5g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana791g959kcal44.6g162.2g14g16.8g
Valittu annoskoko396g480kcal22.3g81.1g7g8.4g
Annoskoko puolitettuna198g240kcal11.2g40.6g3.5g4.2g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340