Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona219g149kcal26.7g8.5g0.4g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)109g208kcal4.9g17.5g13.1g0g
Karpalo, pakaste44g10kcal0.2g1.5g0.3g1.4g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g22g94kcal16.6g0.8g2.4g0g
Liivate 2.2g7.6kcal1.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g935kcal100.6g56.6g32.4g2.8g
Valittu annoskoko396g468kcal50.3g28.3g16.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna198g234kcal25.2g14.2g8.1g0.7g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.1g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567