Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle2120g2756kcal137.8g424g63.6g106g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g720kcal0g0g80g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Korianteri, annos 10g40g8kcal0.8g1.6g0.2g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1340kcal39.8g273.3g4.7g13.7g
Korianteri, tuore, annos 20g360g72kcal7.2g14.4g1.8g10.8g
Sinappi 40g53kcal1.8g5.6g2.4g0.7g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g720kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7901g11869kcal393.8g1539.8g469.2g304.4g
Valittu annoskoko3950g5935kcal196.9g769.9g234.6g152.2g
Annoskoko puolitettuna1975g2967kcal98.5g385g117.3g76.1g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g5.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210161