BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6g54kcal0g0g6g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Broilerin nahaton rintafilee200g206kcal46.2g0g3g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni100g130kcal3g2g13g0g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g810kcal100g9.2g44.2g1.6g
Valittu annoskoko396g405kcal50g4.6g22.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna198g203kcal25g2.3g11.1g0.4g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167517