CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 69g225kcal7.2g41.6g1.5g6.8g
Kauralese 6.7g24kcal1.2g3.1g0.5g1.2g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Arla Apetina Feta 3%50g55kcal9g1g1.5g0g
Paprika vihreä 25g5.3kcal0.2g0.6g0.1g0.5g
Paprika keltainen 37g11kcal0.4g1.9g0.1g0.7g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.6g0.1g0.9g
Pinaatti 13g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Chili paprika punainen6.2g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti 37g8.5kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 37g86kcal8.4g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g1125kcal55.2g109g46g22g
Valittu annoskoko396g563kcal27.6g54.5g23g11g
Annoskoko puolitettuna198g281kcal13.8g27.3g11.5g5.5g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334327