Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl74g96kcal9.6g0.2g6.1g0g
Sokeri46g185kcal0g45.4g0g0g
Leivinjauhe2.7g4.7kcal0.1g1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 35g119kcal3.5g24.3g0.4g1.2g
Kuohukerma,valio,2dl56g191kcal1.1g1.7g19.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki67g38kcal5.7g3.3g0.1g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Vadelma 107g44kcal1.1g4.4g0.9g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g1430kcal42.2g179.2g54.4g10.4g
Valittu annoskoko396g715kcal21.1g89.6g27.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna198g358kcal10.6g44.8g13.6g2.6g
Arvot/100g100g181kcal5.3g22.6g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168