Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi92g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 9g33kcal3g4.8g0.1g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g18g57kcal3.3g7.5g1.5g3.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 23g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Sokeri 31g126kcal0g31.1g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.5g4.6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Hiiva 9g6.8kcal1.2g0.1g0g0.6g
Vehnäjauho, sunnuntai156g545kcal18.7g110.5g3.3g4.7g
Rusinat (Rainbow) 1 pss23g73kcal0.7g16.2g0.2g2.2g
Mantelirouhe, 1 rkl7.3g42kcal1.5g0.4g3.7g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g165kcal0g0g18.3g0g
Kananmuna kuoreton 7.3g10kcal0.9g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g2182kcal64g343.2g60.2g24g
Valittu annoskoko396g1091kcal32g171.6g30.1g12g
Annoskoko puolitettuna198g546kcal16g85.8g15.1g6g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103