Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai78g272kcal9.3g55.1g1.6g2.3g
Sokeri 76g309kcal0g76g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Leivinjauhe 3g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7.2g27kcal1.3g0.8g1.6g2.2g
Voi 45g325kcal0.5g0.2g36.4g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)60g33kcal5.1g3g0.1g0g
Pätkis, 18g32g158kcal1.2g19.7g8.1g0g
Kananmuna kuoreton 49g70kcal6.2g0.1g5g0g
Taloussuklaa, Fazer30g154kcal1.2g16.7g9g1.6g
Voi 15g108kcal0.2g0.1g12.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g2933kcal50.4g348.6g147.8g12.2g
Valittu annoskoko396g1466kcal25.2g174.3g73.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna198g733kcal12.6g87.2g37g3.1g
Arvot/100g100g370kcal6.4g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319