Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha263g436kcal49.9g0g26.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2g5.1kcal0.2g0g0.4g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g23g31kcal2.8g0.1g2.2g0g
Korppujauho 11g41kcal1.2g8.4g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma30g36kcal1g1.4g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g1115kcal111g22.6g64.2g2.2g
Valittu annoskoko396g558kcal55.5g11.3g32.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna198g279kcal27.8g5.7g16.1g0.6g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201726