Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton150g985kcal38.9g16.5g88.3g3g
Canderel makeutusjauhe7.5g29kcal0.2g7g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 18g67kcal3.3g2g3.9g5.5g
Kookoshiutale 26g173kcal2.1g1.7g16.9g4.3g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)150g642kcal113.8g7.5g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g3791kcal316.6g69.4g251.2g25.6g
Valittu annoskoko396g1896kcal158.3g34.7g125.6g12.8g
Annoskoko puolitettuna198g948kcal79.2g17.4g62.8g6.4g
Arvot/100g100g479kcal40g8.8g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892