Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)90g130kcal24.3g2g2.7g0g
Atria kevyt jauheliha75g128kcal14.2g0g7.5g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g113g28kcal1g5.3g0.2g0g
Herkkusieni 38g6kcal0.8g0.1g0.1g0.6g
Paprika vihreä 56g12kcal0.5g1.4g0.2g1.1g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.1g12kcal0.4g0.7g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g642kcal83g21g23g4.2g
Valittu annoskoko396g321kcal41.5g10.5g11.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna198g161kcal20.8g5.3g5.8g1.1g
Arvot/100g100g81kcal10.5g2.7g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248029