Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 169g129kcal3.2g26.3g0.3g1.7g
Voi, normaalisuolainen (Valio)4.5g32kcal0g0g3.6g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g45g86kcal6.7g0g6.7g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g9g25kcal1.7g0g2g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g553kcal23.6g54.2g25.2g4g
Valittu annoskoko396g277kcal11.8g27.1g12.6g2g
Annoskoko puolitettuna198g138kcal5.9g13.6g6.3g1g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770