Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g120g24kcal1.6g3.6g0.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g38g15kcal0.5g3g0.1g0g
Isot katkaravut (rainbow)54g54kcal12.4g0g0.5g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g30g54kcal2.4g1.5g4.2g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 150g163kcal5.9g29.4g1.7g2.8g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g696kcal45.6g75g21.8g5.6g
Valittu annoskoko396g348kcal22.8g37.5g10.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna198g174kcal11.4g18.8g5.5g1.4g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614