Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g281g829kcal42.1g0g73g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g56g20kcal0.5g3.5g0.1g1.6g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g56g14kcal1.1g2g0.1g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g1724kcal87.4g11g146.4g3.2g
Valittu annoskoko396g862kcal43.7g5.5g73.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna198g431kcal21.9g2.8g36.6g0.8g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330624