Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli148g251kcal19.2g3.7g17.7g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g83g35kcal8.1g0.3g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g24g15kcal0.8g0g5.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g216kcal0.3g0.3g23.6g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g59g246kcal48.5g4.1g3.5g0.6g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore12g3kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 3g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)36g124kcal5g19.9g2.4g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g1780kcal163.8g58.8g106.4g9g
Valittu annoskoko396g890kcal81.9g29.4g53.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna198g445kcal41g14.7g26.6g2.3g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915