Hillosarvet

25 g hiivaa
100 g voita
1 dl kermaa tai maitoa
1,5 rkl sokeria
2 maustemittaa suolaa
n. 5 dl vehnäjauhoja
hilloa
munaa + raesokeria päälle

Murenna hiiva kulhoon.

Sulata rasva, lisää maito ja lämmitä neste 37 asteiseksi.

Kaada neste hiivan päälle ja sekoita.

Lisää sokeri, suola ja suurin osa jauhoista.

Alusta taikina ja ripottele pinnalle ohut kerros jauhoja ja kohota n 40 min. Vaivaa taikinaan loput jauhot pöydällä.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaaviloi palat pyöreiksi, halkaisijaltaan 24 sentin levyiksi.

Leikkaa levyt 6-8 kolmioksi.

Jaa kolmioille hilloa, kääri rullalle.

Kohota 30-40 minuuttia, voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 250 asteessa 5-7 minuuttia.

Raaka-aineet painoivat 525 g,
Valmiina 498 g.
Suhdeluku 1,05.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 19g14kcal2.5g0.2g0.1g1.3g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g69g316kcal0.3g0.3g35g0g
Sokeri 15g61kcal0g15.1g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.197g690kcal26.2g134g4.7g7.5g
Kananmuna kuoreton 6.8g10kcal0.8g0g0.7g0g
Mansikkamarmeladi (Saarioinen), annos 10g46g83kcal0g20.3g0g0g
4.5g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g13kcal1.2g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g2372kcal62g343.4g81g17.6g
Valittu annoskoko396g1186kcal31g171.7g40.5g8.8g
Annoskoko puolitettuna198g593kcal15.5g85.9g20.3g4.4g
Arvot/100g100g300kcal7.8g43.3g10.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91510