Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 83g81kcal2.5g16.3g0.3g0.8g
Paistijauheliha 10%83g142kcal16.7g0g8.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g52g146kcal9.9g0g11.5g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maito, Kevyt167g77kcal5.3g8g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g896kcal69g49.6g45.2g2g
Valittu annoskoko396g448kcal34.5g24.8g22.6g1g
Annoskoko puolitettuna198g224kcal17.3g12.4g11.3g0.5g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598