Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 156g38kcal2.8g3.4g0.5g3.6g
Kasvisliemikuutio 4.1g12kcal0.4g0.5g1g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)31g27kcal0.3g1.1g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Aurajuusto31g106kcal6.3g0g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana793g375kcal20g11.6g25.6g8g
Valittu annoskoko397g188kcal10g5.8g12.8g4g
Annoskoko puolitettuna198g94kcal5g2.9g6.4g2g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251