Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g27g42kcal5.9g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 45g25kcal0.7g5.9g0.1g0.4g
Sieni tatti, hapero 4.5g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk2.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi270g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali14g2.8kcal0.2g0.5g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.1g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana794g192kcal14.8g17.4g6.8g3.4g
Valittu annoskoko397g96kcal7.4g8.7g3.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna198g48kcal3.7g4.4g1.7g0.9g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291936