Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 450g3199kcal3.4g1.8g360.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 781g2678kcal79.5g546.4g9.4g27.3g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 75g65kcal2.3g3.3g4.5g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 826g1178kcal103.2g2.5g84.6g0g
Anjovis 243g626kcal70.3g23.3g27.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 300g193kcal9.6g14.5g10.5g0g
Purjosipuli751g143kcal13.5g18g1.5g15.8g
Tilli, tuore 45g14kcal1.7g0.4g0.4g0.9g
Pizzajuusto, valio300g1021kcal75.1g0g78.1g0g
Muna, annos 60g180g158kcal13.6g1.5g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g18545kcal744.4g1223.4g1175.8g88g
Valittu annoskoko3960g9272kcal372.2g611.7g587.9g44g
Annoskoko puolitettuna1980g4636kcal186.1g305.9g294g22g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831