BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Broilerin nahaton rintafilee2000g2060kcal462g0g30g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni1000g1300kcal30g20g130g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g8103kcal999.6g92.6g442.2g17.2g
Valittu annoskoko3960g4051kcal499.8g46.3g221.1g8.6g
Annoskoko puolitettuna1980g2026kcal249.9g23.2g110.6g4.3g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167517