Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 310g2742kcal0g0g310g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1881g6453kcal191.7g1316.6g22.6g65.8g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 207g1468kcal1.6g0.8g165.3g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g10g32kcal1.1g7g0.7g2.9g
Sokeri 176g713kcal0g175.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 227g324kcal28.4g0.7g23.3g0g
Hiiva 103g77kcal13.6g1.1g0.4g7.1g
Vesi, vesijohtovesi 517g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 517g236kcal15.5g24.8g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g24090kcal503.8g3053g1060.2g151.6g
Valittu annoskoko3960g12045kcal251.9g1526.5g530.1g75.8g
Annoskoko puolitettuna1980g6023kcal126g763.3g265.1g37.9g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070