Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g246g67kcal3.2g11.8g0.5g4.2g
Sipuli (kuorittu)405g109kcal5.3g19.5g0.8g6.9g
Sieni rouskut, suolattu 1042g271kcal16.3g24g5.2g30.2g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 751g1863kcal107.2g41.1g141.9g3.6g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g48g432kcal0g0g48g0g
Paprika, punainen1423g366kcal12.8g65.5g5.7g28.5g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 45g31kcal0.6g5.1g0.6g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g6279kcal290.8g334g405.4g150.4g
Valittu annoskoko3960g3140kcal145.4g167g202.7g75.2g
Annoskoko puolitettuna1980g1570kcal72.7g83.5g101.4g37.6g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189459