Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g959g4931kcal287.8g143.9g393.4g89.2g
Vesi, vesijohtovesi 1919g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g44kcal0.4g9.5g0.4g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g240g425kcal0.5g23.5g0.5g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g312g1091kcal43.7g174.6g21.5g34.3g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala506g1620kcal75.9g298.6g13.2g50.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g16221kcal816.6g1300.2g858g348.2g
Valittu annoskoko3960g8111kcal408.3g650.1g429g174.1g
Annoskoko puolitettuna1980g4055kcal204.2g325.1g214.5g87.1g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722