V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti90g450kcal22.4g30g25.9g25.6g
Aprikoosi, kuivattu 150g330kcal7.8g65.1g0.6g11g
Luumu kivetön 90g42kcal0.7g7.6g0.3g1.5g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)180g347kcal6.1g73.3g1.4g17.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl360g1224kcal50.4g201.6g24.1g39.6g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%90g225kcal12.6g9.9g5g44.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g5236kcal200g775g114.6g277.8g
Valittu annoskoko3960g2618kcal100g387.5g57.3g138.9g
Annoskoko puolitettuna1980g1309kcal50g193.8g28.7g69.5g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.4g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720