Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 918g3725kcal0g916.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu979g1233kcal107.7g2.9g88.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 585g2006kcal59.6g409.3g7g20.5g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 22g80kcal4g2.4g4.7g6.6g
Maitosuklaa 720g3868kcal72.9g359.8g237.5g0.3g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 720g5112kcal5.4g2.9g575.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g32111kcal501g3401.6g1826g55g
Valittu annoskoko3960g16055kcal250.5g1700.8g913g27.5g
Annoskoko puolitettuna1980g8028kcal125.3g850.4g456.5g13.8g
Arvot/100g100g405kcal6.3g42.9g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772