Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl736g957kcal96.4g2.2g61.1g0g
Sokeri455g1847kcal0g454.4g0g0g
Leivinjauhe27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 348g1194kcal35.4g243.5g4.2g12.2g
Kuohukerma,valio,2dl562g1910kcal11.2g16.9g196.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki669g375kcal56.9g33.4g1.3g0g
Sokeri 80g326kcal0g80.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka13g53kcal0g13.2g0g0g
Vadelma 1070g440kcal10.7g43.9g8.6g39.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g14295kcal424g1795.6g543.8g103.8g
Valittu annoskoko3960g7148kcal212g897.8g271.9g51.9g
Annoskoko puolitettuna1980g3574kcal106g448.9g136g26g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168