Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1022g1939kcal277g0g91.9g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 691g87kcal7.7g6.8g1.4g6.9g
Kurkku, tuore601g60kcal3.6g10.2g0.6g4.2g
Tomaatti, tuore1442g293kcal8.7g54.8g4.3g20.2g
Sinappi 96g126kcal4.2g13.6g5.8g1.6g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix108g54kcal1.6g10.8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g5118kcal605.6g192.4g209g65.8g
Valittu annoskoko3960g2559kcal302.8g96.2g104.5g32.9g
Annoskoko puolitettuna1980g1280kcal151.4g48.1g52.3g16.5g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763