Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 1800g383kcal16.9g45g5.4g34.2g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper1800g5220kcal468g0g378g0g
Ruokaöljy keskiarvo 360g3180kcal0g0g359.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g17566kcal969.8g90g1486g68.4g
Valittu annoskoko3960g8783kcal484.9g45g743g34.2g
Annoskoko puolitettuna1980g4392kcal242.5g22.5g371.5g17.1g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672