Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2103g1593kcal39.3g324.3g4.2g21g
Porkkana, keskikokoinen 65g901g252kcal5.4g53.6g1.8g22.5g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g751g1758kcal84.9g3.8g165.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g7356kcal267.6g788.6g343.6g94.2g
Valittu annoskoko3960g3678kcal133.8g394.3g171.8g47.1g
Annoskoko puolitettuna1980g1839kcal66.9g197.2g85.9g23.6g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682