Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1600g5490kcal163g1120g19.2g56g
Auringonkukansiemen 400g2375kcal92g50.4g198g24g
Kurpitsansiemenet, kuivattu280g1515kcal68.6g49.8g128.5g10.9g
Seesaminsiemen, kuorineen 120g809kcal32.3g8.3g69.6g14.8g
Kaurahiutale 160g599kcal23.2g91.2g11.7g16g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g21576kcal758.2g2639.4g854g243.4g
Valittu annoskoko3960g10788kcal379.1g1319.7g427g121.7g
Annoskoko puolitettuna1980g5394kcal189.6g659.9g213.5g60.9g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335316