Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1331g799kcal20g173g1.3g12g
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g1331g373kcal8g79.2g2.7g33.3g
Ruokakerma Valio 5%832g499kcal10g23.3g41.6g0g
Oltermanni, perinteinen266g958kcal66.6g0g77.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g5373kcal213.2g569.4g246.8g97.8g
Valittu annoskoko3960g2687kcal106.6g284.7g123.4g48.9g
Annoskoko puolitettuna1980g1343kcal53.3g142.4g61.7g24.5g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207