Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g3008g5263kcal571.4g0g330.8g0g
Sipuli 376g114kcal4.7g18g0.8g6.4g
Lanttu 251g72kcal2.5g11.5g0.8g4.5g
Porkkana 301g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Maustepippuri, annos 1g13g0.4kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g11096kcal1161g92.4g666.2g37.2g
Valittu annoskoko3960g5548kcal580.5g46.2g333.1g18.6g
Annoskoko puolitettuna1980g2774kcal290.3g23.1g166.6g9.3g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718