Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g50g451kcal0g0g50.1g0g
Sipuli (kuorittu)602g162kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1303g365kcal7.8g77.5g2.6g32.6g
Punajuuri 2005g770kcal20.1g138.3g4g50.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g3496kcal71.4g489.4g115.8g185.8g
Valittu annoskoko3960g1748kcal35.7g244.7g57.9g92.9g
Annoskoko puolitettuna1980g874kcal17.9g122.4g29g46.5g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937