Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 3300g361kcal18.5g46.2g3.3g23.1g
Sokeri 240g974kcal0g239.8g0g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g300g60kcal0g19.5g0g0g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g2826kcal41.4g612g7.6g48.8g
Valittu annoskoko3960g1413kcal20.7g306g3.8g24.4g
Annoskoko puolitettuna1980g707kcal10.4g153g1.9g12.2g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041