Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g1353g1759kcal284.1g0g54.1g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g226g41kcal2.3g7.9g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)226g654kcal51.9g2.9g47.4g0g
Siitakesieni 226g60kcal4.1g5.6g0.7g7.4g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)298g566kcal4.2g5.4g59.5g13.1g
Paprika punainen 451g132kcal4.2g20.3g1.8g8.6g
Maustekurkku226g37kcal1.6g6.8g0.2g4.1g
Kuohukerma,valio,2dl677g2300kcal13.5g20.3g236.8g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 226g879kcal4.8g5g94.7g0g
Voi 54g393kcal0.6g0.2g44g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g13641kcal742.6g148.8g1078.4g66.4g
Valittu annoskoko3960g6820kcal371.3g74.4g539.2g33.2g
Annoskoko puolitettuna1980g3410kcal185.7g37.2g269.6g16.6g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98236